Jurema (Analoog Ayahuasca) Ceremonie

Jurema (Mimosa Hostilis) is een heilige (entheogene) teacher-plant (boom) die m.n. in Brazilië en Mexico groeit. Ze is “analoog Ayahuasca” en wordt daarom Anahuasca genoemd. Jurema heeft met haar eigen Spirit een vergelijkbare werking als Ayahuasca.

Wortelbast van Jurema

Wortelbast van Jurema

Het drinken van Jurema is een krachtige methode waarmee een verdieping in je bewustzijn kan plaats vinden. Vanuit deze verdieping kan er healing en transformatie op (onbewuste) pijnlagen voltrekken. Jurema kan je inzichten aanbieden over jezelf en het aardse bestaan. Ook is het een unieke manier om je lichaam en geest te reinigen van onzuiverheden die je in je leven hebt opgebouwd. Zo kan er bewustwording op verschillende niveau’s plaats vinden.

Een reis met de Spirit van Jurema is geschikt voor mensen die diep naar binnen willen keren, om open aanwezig te zijn bij dat wat voorbij komt.

De inzichten en lessen van Jurema kunnen stevig zijn. Het is daarom raadzaam je goed voor te bereiden. Jurema geeft haar inzichten van binnen uit waardoor zij beter beklijven daarbij is het ook goed en nodig om jezelf na de ceremonie de tijd en ruimte te geven om je ervaringen en inzichten te integreren in je dagelijks leven.

Bij Ademvuur wordt gewerkt vanuit een stevige sjamanistische basis en gronding. Een ceremoniële reis met Jurema wordt zorgvuldig voorbereid, professioneel en liefdevol begeleid en vindt plaats in wederzijds respect voor elkaar en de plantenwereld.

De reizen met Jurema bij Ademvuur zijn gericht op bewustwording en het doorzien van jouw verhalen. Binnen het proces van bewustwording en doorzien kan er healing & transformatie plaats vinden.

Tijdens de ceremonie zijn we in de energie van de maan van vrijdag of zaterdag avond 17:00 uur tot de volgende dag rond de klok van 11:00 uur. De groep-ceremonie wordt mee gedragen en begeleid door Manon van Mannaz.

Agenda 2018 in Amstelveen:
21 & 22 april Avondceremonie
26 & 27 mei Avondceremonie
23 & 24 juni Avondceremonie

Pasen 2018 van 30 maart t/m 2 april Shamanic Healing Retreat:
Het Hart van de ‘Sjamaan’ 4 dagen met 3 ademsessies, 1 Jurema (analoog ayahuasca) ceremonie en 1 Hauchuma – San Pedro ceremonie.
Een intensief weekend voor verdiepend leven vanuit je Hart.
Voor meer informatie klik je hier.

Aanvullende informatie over Jurema (analoog ayahuasca) en de ceremonie kan je hier lezen.

Een ceremonie met Huachuma-San Pedro is een mooie, aanvullende manier om je reis met Jurema (analoog ayahuasca) te integreren en te gronden in je dagelijks leven.

Een individuele of duo ceremonie met Jurema in Amsterdam kan op afspraak.
Neem gerust contact op om te overleggen wat voor jou de mogelijkheden zijn.
Voor tarieven klik hier.

Ademvuur * Mirjam Papenburg * info@ademvuur.nl * 06 830 44 142 * Amsterdam Oost