Jurema (Analoog Ayahuasca) Ceremonie

Jurema (Mimosa Hostilis) is een heilige (entheogene) teacher-plant (boom) die m.n. in Brazilië en Mexico groeit. Ze is “analoog Ayahuasca” en wordt daarom Anahuasca genoemd. Jurema heeft met haar eigen Spirit een vergelijkbare werking als Ayahuasca.fantasy-3105819_1280

Het drinken van Jurema is een krachtige methode waarmee een verdieping in je bewustzijn kan plaats vinden.

Door met Jurema te reizen door de lagen van bewustzijn kunnen belemmerende verhalen doorzien worden, kan dat opgeschoond worden wat jou niet langer dient en kunnen oude energetische systemen (familiaire overdracht) ontdaan worden van hun belemmerende kracht.

Jurema kan inzichten geven over identificaties, afweer, verdediging -en controlemechanisme(s) die je er van weerhouden om ontspannen te leven. In samenwerking met jezelf kunnen deze patronen doorbroken en geïntegreerd worden in je leven om zo vanuit je essentie(s) vrijuit verder te leven.

De inzichten en lessen van Jurema kunnen stevig zijn. Het is daarom raadzaam je goed voor te bereiden. Jurema geeft haar inzichten van binnen uit waardoor zij beter beklijven en waarbij het goed en nodig is om jezelf na de ceremonie de tijd en ruimte te geven om je ervaringen en inzichten te integreren in je dagelijks leven.

meditation-1384758_1280Een reis met de Spirit van Jurema bij Ademvuur is geschikt voor mensen die in overgave, diep naar binnen willen keren en open aanwezig kunnen zijn bij dat wat voorbij komt. Om zo de innerlijke weg verder vrij te maken naar stilte, rust en vrede die in ons allen woont.

Bij Ademvuur wordt gewerkt vanuit een stevige sjamanistische basis en gronding. Een ceremoniële reis met Jurema wordt zorgvuldig voorbereid, professioneel begeleid en vindt plaats in wederzijds respect voor elkaar, spirit en de plantenwereld.

We kunnen 8 mensen herbergen. Tijdens de ceremonie zijn we in de energie van de maan van vrijdag of zaterdagavond 17:00 uur tot de volgende dag rond de klok van 11:00 uur. De groep-ceremonie wordt mee gedragen en begeleid door Manon van Mannaz.

Agenda 2018 in Amstelveen:
5 & 6 okt. avondceremonie, (van vrijdag op zaterdag)
2 & 3 nov. avondceremonie, (van vrijdag op zaterdag)

Aanvullende informatie over Jurema (analoog ayahuasca) en de ceremonie kan je hier lezen.

Een ceremonie met Huachuma-San Pedro is een mooie, aanvullende manier om je reis met Jurema (analoog ayahuasca) te integreren en te gronden in je dagelijks leven.

Een individuele of duo ceremonie met Jurema in Amsterdam kan op afspraak.
Neem gerust contact op om te overleggen wat voor jou de mogelijkheden zijn.
Voor tarieven klik hier.

Ademvuur * Mirjam Papenburg * info@ademvuur.nl * 06 830 44 142 * Amsterdam Oost