Psilohuasca

Psilohuasca Ceremoniebutterfly-2049567_1280

Een ceremonie om vanuit gronding & open aanwezigheid je innerlijke lagen van bewustzijn te verkennen en onderzoeken.

Een ceremonie voor het ontvangen van persoonlijke- en levens inzichten waarmee je na integratie diepgaander in verbinding bent met jezelf, je omgeving en met een open hart en mind je levenspad kan vervolgen.

Een ceremonie op een mooie plek in de natuur met Ademwerk en Vuur.

Wees welkom.

Psilocybine is een entheogene stof die o.a. in truffels en paddenstoelen voorkomt. Het is een entheogeen die er voor zorgt dat je in een wakkere droomstaat komt. In deze wakkere droom worden onbewuste gedachten, overtuigingen, patronen en handelingen zichtbaar zodat je kan zien waar jij jezelf belemmerd om vrijuit te leven. Daarbij maakt ze je zintuigelijke waarneming sterker waardoor ongenschijnlijke onzichtbare lagen van de natuur in hun ademende en bewegende pracht zichtbaar worden. Een krachtige kenmerk van psilocybine is dat ze vanuit een gegronde aanwezigheid werkt.

Met psilohuasca wordt psilocybine in combinatie genomen met ayahuasca de liaan (Banisteriopsis Caapi) waardoor de de duur en intensiteit van de reis toe neemt.

Vooraf de ceremonie zal er Sjamanistisch Ademwerk gedaan worden met de Verbonden Ademhaling zodat je vanuit ontspanning en fysieke aanwezigheid de reis in kan gaan.

Deze ceremonie wordt in samenwerking en onder bezielde en ervaren begeleiding gegeven met Edith:

Zij begeleid je om je te ondersteunen in persoonlijke transformatie-processen zodat jij je eigen stralende plek in het leven kan innemen. Het werken met psilocybine is één van de methoden die zij hiervoor ter ondersteuning inzet. Edith heeft uitgebreide reis- en ceremoniele ervaring met paddenstoelen, ze kent de in en outs van haar werking.

Edith en Mirjam hebben elkaar leren kennen in het begeleiden van Jurema (analoog ayahuasca) ceremonies. Vanuit hun eigen persoonlijkheid en achtergrond vullen zij elkaar mooi aan om de ceremonies op een zorgvuldige, liefdevolle en gegronde mushroom-2798150_1280manier te begeleiden.

Praktisch:

De lokatie is in Arnhem op een mooie plek aan de rand van de natuur.

Zaterdag 15 september ben je vanaf 12.30 uur welkom. We zullen rond 13.00 uur beginnen.
Zondag 16 september zullen we rond 11.00 uur klaar zijn.

Er is ruimte voor 8 deelnemers. (Vol)
De kosten zijn € 175 dit is inclusief maaltijden en overnachting.

Voor vragen en/of aanmelding mail je Mirjam: info@ademvuur.nl