Sjamanen drum bouwen

Foto van Peter de Haan.

Foto van Peter de Haan.

Ademvuur en Beyond-Illusion presenteren je van harte:

Bouw je eigen sjamanendrum o.l.v. Peter de Haan van Sjamaan.nl.
Op 10 februari van 10.00 tot 18.00 uur in Arnhem.

Een drum is een mooi kado voor jezelf waarmee je in verbinding kan zijn met Spirit(s) en je Ziel. Waarmee jij je eigen trance reizen kan maken, jezelf healing kan geven en waarmee je kan deel nemen aan een drumcirkel.

Peter de Haan is sjamanistisch werker van het eerste uur en maakt al ruim 20 jaar sjamanistische drums. Hij begeleid deze dag deskundig en met rituelen zodat je met een mooie, eigen drum naar huis kan gaan.

Op de dag zelf kan je keuze maken uit een rond frame van 35, 40, 45, 50 of 55 cm en uit perkament van rund en geit, met of zonder haar. Je kan kiezen voor het maken van een nastelbare of niet-nastelbare drum.

Foto Peter de Haan.

Foto Peter de Haan.

De prijs voor deze dag is € 200,– incl. alle materialen, begeleiding, koffie/thee en lunch-soep. We vragen je een lekker gerechtje mee te nemen om te delen tijdens de lunch.

Bouw jij graag je eigen drum?
Meld je dan aan bij Caroline Speklé van Beyond-Illusion
E: info@beyond-illusion.nl

Over Peter en zijn werk kan je lezen op zijn website:
www.sjamaan.nl

Caroline Speklé van www.beyond-illusion.nl en Mirjam Papenburg van www.ademvuur.nl hebben elkaar leren kennen via plant-ceremonies. Ze hebben beiden een eigen praktijk vanuit sjamanistische grondslag. Caroline heeft een mooie eigen ceremoniële ruimte in een natuurgebied in Arnhem. In deze ruimte verzorgen we graag gezamenlijk mooie, boeiende workshops voor jou gegeven door gasten die bij onze visie aansluiten.

We zien je graag bij één of meer van deze mooie workshops.

10 februari Drumbouw o.l.v. Peter de Haan
10 april Drumcrikel o.l.v. Peter de Haan
14 april Trancedans o.l.v. Emmy van Keeken
5 mei Stem & Stiltedag o.l.v. Josien Krosebrink