Ademwerk & Rituelen

ademwerkenrituelenVerlang je ernaar om diepgaander in verbinding te zijn met je natuurlijke ritme en naar meer balans en rust?

Kom dan naar deze mooie, magische workshop waarbij we uit ons hoofd in ons sensitieve lichaam dalen om te luisteren naar de aanwijzingen van onze adem en spirit.

Wist je al dat Rituelen een krachtig medicijn zijn? Ze helpen om onze aandacht los te maken van ons letterlijk denkende limbische brein. Hiermee verplaatsen we het denken naar de hogere, neutrale netwerken. Zo beïnvloeden rituelen ingesleten patronen in onze hersenen en kunnen we tot nieuwe inzichten komen.21616218_696083567259006_3197257413004590703_n

En als we in stilte en lichte klanken mogen luisteren brengt Ademwerk (Rebirthing) ons dieper in verbinding met de wijsheid van ons lichaam. Als je adem met zachte kracht door je lichaam mag bewegen brengt ze fysieke blokkades en spanningen in beweging, dan doet zij deze smelten. Daarbij reinigt zij je lichaam door afvalstoffen af te voeren. Kortom: Ademwerk is een mooie methode om open en meer ontspannen in je lichaam aanwezig te zijn.

Ademvuur verzorgt met Manon Versteeg van praktijk Mannaz in Arnhem 1x per maand avonden met Ademwerk & Rituelen.

Praktisch:
We starten met een volledige sessie van de Verbonden Ademhaling. Er is vooraf ruimte om je intentie neer te zetten en achteraf ruimte om te delen wat gedeeld wilt worden. Hierna is er een sjamanistisch Ritueel. De beschrijving van het Ritueel kan je hier lezen: Rituelen 

Ritueel 23 oktober: Een reis naar de benedenwereld.

In het ritme van de seizoenen is nu de overgang in beweging van de zuidenwind naar de westenwind, van de zomer naar de herfst.

In deze overgang is het mooi om te bepalen welke volgroeide innerlijke vruchten je mee neemt op je pad en wat me mee mag geven aan de westenwind omdat het je niet langer dient.

Met het westenwind ritueel verkennen we hierin onze innerlijke lagen in hun diepten.

Data Arnhem:
23 okt. thema Ritueel: Benedenwereld
20 nov.

Op of rondom de data van de seizoenswisselingen bieden we een “Afstand Cirkel” met een Ritueel aan die je van huis uit mee kan beleven en waar geen kosten aan verbonden zijn. Opgave voor deelname verloopt via de Ademvuur Facebook pagina.

Data Afstand-Cirkel:
21 september Herfst
21 december Winter – zonnewende
21 maart Lente
21 juni Zomer- zonnewende

Je bent welkom met en zonder ervaring.

Agenda & tijden
Tarieven
Contact

Drumcirkel in het Westerpark

Drumcirkel in het Westerpark

Lees bij Ademwerk verder als je interesse hebt voor een individuele sessie Ademwerk/Rebirthing in Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

Ademvuur * Mirjam Papenburg * info@ademvuur.nl * 06 830 44 142 * Amsterdam Oost