Ademwerk & Rituelen

ademwerkenrituelenVerlang je ernaar om diepgaander in verbinding te zijn met je natuurlijke ritme, naar meer balans en rust?

Kom dan naar deze mooie, magische workshop waarbij we via het lichaam en gewaarzijn luisteren naar de aanwijzingen van onze adem en spirit.

Wist je al dat Rituelen een krachtig medicijn zijn? Ze helpen om onze aandacht los te maken van ons letterlijk denkende limbische brein. Hiermee verplaatsen we het denken naar de hogere, neutrale netwerken. Zo beïnvloeden rituelen ingesleten patronen in onze hersenen en kunnen we tot nieuwe inzichten komen.21616218_696083567259006_3197257413004590703_n

En als we in stilte en lichte klanken mogen luisteren brengt Ademwerk (Rebirthing) ons dieper in verbinding met de wijsheid van ons lichaam. Als je adem met zachte kracht door je lichaam mag bewegen brengt ze fysieke blokkades en spanningen in beweging, dan doet zij deze smelten. Daarbij reinigt zij je lichaam door afvalstoffen af te voeren. Kortom: Ademwerk is een mooie methode om open en meer ontspannen in je lichaam aanwezig te zijn.

Ademvuur verzorgt met Manon Versteeg van praktijk Mannaz in Arnhem en in Amersfoort 1x per maand avonden met Ademwerk & Rituelen.

Praktisch:
We starten met een volledige sessie van de Verbonden Ademhaling. Er is vooraf ruimte om je intentie neer te zetten en achteraf ruimte om te delen wat gedeeld wilt worden. Hierna is er een sjamanistisch Ritueel. De beschrijving van het Ritueel kan je hier lezen: Rituelen 

Data Amersfoort 2020:
In Amersfoort wordt momenteel Ademwerk & Bewustzijn aangeboden. Kijk voor de data in de agenda en wees welkom.

Data Arnhem 2020:
Data volgen binnenkort.

Lokatie in Arnhem: “Under The Tree”.

Op of rondom de data van de seizoenswisselingen bieden we een “Afstand Cirkel” met een Ritueel aan die je van huis uit mee kan beleven en waar geen kosten aan verbonden zijn. Opgave voor deelname verloopt via de Ademvuur Facebook pagina.

Data Afstand-Cirkel:
21 september Herfst
18 december Winter – zonnewende
21 maart Lente
21 juni Zomer- zonnewende

Je bent welkom met en zonder ervaring.

Agenda & tijden
Tarieven
Contact

Drumcirkel in het Westerpark

Drumcirkel in het Westerpark

Lees bij Ademwerk verder als je interesse hebt voor een individuele sessie Ademwerk/Rebirthing in Amersfoort.

 

 

 

 

 

 

Ademvuur * Mirjam Papenburg * info@ademvuur.nl * 06 830 44 142 * Amersfoort