Ademwerk & Rouwcirkel

mourning-swan-2479383_1280Het verlies van iemand die ons lief is kan een behoorlijke impact op ons leven hebben. In het begin kan het voelen als dat de grond onder je vandaan valt en/of dat er een leegte ontstaat. Het kan vragen oproepen van hoe kan ik verder leven met dit verlies of houdt dit verdriet en gemis ooit op?

Rouw kan intens zijn, het kan in de tijd vervagen totdat er een volgende rouwgolf komt. Hoe moeilijk en pijnlijk het ook kan zijn, verliezen zijn onderdeel van het leven en daarom kan het behulpzaam zijn er bewust bij stil te staan hoe we met verlies kunnen leven.

Ook al merken we het misschien niet direct rouwen doen we met ons hele wezen; via gedachten, emoties en ook ons lichaam doet mee. Ademwerk kan ons ondersteunen bij rouw om zacht door alle lagen heen te bewegen en om er liefdevol mee aanwezig te zijn.

In de serie Ademwerk & Rouwcirkel geven we je door middel van rituelen met het levenswiel handvatten om je eigen rouwbeweging beter te leren kennen zodat je haar op een draagbare manier kan verweven in je leven door alle seizoenen (van rouw) heen.

In een cirkel neemt iedereen met zijn of haar persoonlijkheid, ervaringen en verhaal een gelijkwaardige positie in. Het delen van ervaringen, verhalen en hulpvragen kan ruimte geven in je zelf en het kan jezelf en de ander steun geven in het herbergen van je verlies.

De Ademwerk & Rouwcirkel wordt begeleid door Manon Versteeg en Mirjam Papenburg. Beiden hebben diverse opleidingen en werkervaring op het gebied van rouw, lichaams -en ritueel werk. Mirjam en Manon werken al een aantal jaren samen. Ze brengen beiden hun eigen kwaliteiten in en zijn goed op elkaar afgestemd.

Wees welkom.

Voor meer informatie en/of aanmelding kan je contact opnemen met Manon:
mannaz.mens@gmail.com

Data 2020 in Arnhem:

Data serie: 5 apr. – 3 mei – 7 juni.

Tijd: 10.30 tot 13.30 uur

Voor tarieven klik hier.
Laat je inspireren en blijf op de hoogte; volg Ademvuur via Facebook.

 

 

 

 

 

Ademvuur * Mirjam Papenburg * info@ademvuur.nl * 06 830 44 142 * Amersfoort