Doorvoelen maakt vrij!

Herken je overtuigingen waarmee je jezelf er telkens opnieuw onderuit haalt?shutterstock_475521070-1 Overtuigingen als; ik ben niet goed genoeg, ik kan dit niet, als ik openlijk spreek ‘dan’, ik mag er niet zijn, ik moet me klein houden of ….. ?

Overtuigingen ontstaan veelal in onze vroege kinderjaren of zijn zelfs nog van daarvoor.

Emotionele energie van gebeurtenissen die te groot zijn om in het moment volledig te ervaren slaat zich op in het lichaam en van daaruit worden er (onbewust) overtuigingen gecreëerd. Zolang de lading van de overtuiging nog in het lichaam aanwezig is zal het zijn kracht behouden en (onbewust) in de gedachtestroom en handelingen voorbij blijven komen.

Op het moment dat je je (onbewust) met zo’n overtuigende gedachte identificeert, deze voor waar aanneemt en er in mee gaat, dan handel je er (onbewust) direct naar en haal je jezelf er jammer genoeg mee onderuit.

Het werkt dus bevrijdend om te doorvoelen waar de overtuiging zich in het lichaam heeft vast gezet zodat de overtollige energie van de overtuiging zich kan ontladen.

Met doorvoelen mag de lading met bijhorende emotie er helemaal zijn zonder er iets aan te veranderen of er helemaal in mee te gaan. Als zij aanschouwt wordt lost zij op in de ruimte die zij en jij ten diepste bent; het laat zichzelf los.

Ademwerk met de verbonden ademhaling is een intensieve manier om overtuigingen van hun fysieke lading te ontdoen.

Je bent welkom om door je belemmerende overtuigingen heen te bewegen om bij de onderliggende ontspanning, vrijheid en helderheid uit te komen.

Lees hier over de heilzame werking van Ademwerk