Counseling & Focussen

Ken je dat, dat je leven te veel beheerst wordt door angst, verdriet, somberheid, pijnhands-718561_1280 en/of rouw? Ken je het ook dat het heerlijk is als het leven vrij door je heen kan stromen waardoor je moeiteloos en ontspannen leeft? Is er nu een vraagstuk waar je zelf niet uit komt? Counseling & Focussen kan je door deze stagnatie heen helpen.

Tijdens een consult Counseling & Focussen onderzoeken we thema’s die in jouw leven een belemmerende rol spelen. Het is een gespreksvorm waarbij jij je begeleidt af stemt op de wijsheid van je lichaam. Hierdoor kan je inzichten en oplossingen vinden voor thema’s waarin je vast loopt, verkrampingen en/of stress ervaart.

Eén van de helende kwaliteit van Counseling & Focussen is dat er in stille, vertraagde aanwezigheid, een ‘getuige’ is voor jouw ervaring; je wordt gezien en gehoord in dat wat voorbij komt en plaats mag vinden.

Counseling & Focussen brengt je in een diepere ontspanning. Het brengt je in verbinding met je essentie(s), je helderheid zodat je zelf je antwoorden op je vragen kan vinden.

butterfly-2837589_1280Bij een consult Counseling & Focussen kan je o.a. denken aan als: 

Je inzicht wilt ontvangen in belemmerende patronen en deze wilt doen smelten;
Je open en ontspannen in je lichaam aanwezig wilt zijn;
Je (meer) terug wilt keren naar je (diepere) gevoelsleven;
Je uit je eigen fysieke bron antwoord wilt ontvangen op voor jou belangrijke vragen;
Neem gerust contact op als je wilt weten wat Focussen kan bieden voor jouw specifieke vraag.

Neem voor het maken van een afspraak contact op via:
E: info@ademvuur.nl of M: 06 830 44 142.

Voor tarieven klik hier.

Laat je inspireren en blijf op de hoogte; volg Ademvuur via Facebook.