Sjamanisme (Cursus)

Manon in afstemming

Manon in afstemming

Sjamanisme is ontstaan uit de evolutie van oeroude levenswijze op aarde. Heden ten dagen draagt het de visie uit om in balans te leven met de omgeving en alles wat leeft.

Sjamanistisch werk is een mooie manier om bewust aanwezig te zijn in en met je omgeving, om indien nodig balans op verschillende lagen te herstellen en om je helderheden en gevoelsleven te verruimen. Sjamanistische methoden verbinden zich met heilzame bronnen van wijsheid en inspiratie.

Met de basis cursus krijg je verschillende methoden en principes aangereikt om de balans in jezelf en je omgeving te verkennen en eventueel te herstellen en om een sjamanistische levenswijze toe te passen in je dagelijks leven.

Ik heb het als een hele prettige ‘reis’ met elkaar ervaren met een mooie mix van praktische opdrachten en ‘beleven’ en achtergrond informatie (…) Ook het zoom alternatief was prima geregeld en ben ik echt tevreden over. Hoe anders het ook is om live bij elkaar te zijn als groep. (…)Het heeft mij weer wat mooie nieuwe gezichtspunten gebracht en zeker ook een klik met het NWE sjamanisme bezorgd. Nogmaals hartelijk dank beiden voor jullie mooie begeleiding. (Marjolein, deelneemster basiscursus)

De verdiepingscursus en de losse thema-bijeenkomsten (Reizen langs de Yggdrasil) geven de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op je sjamanistisch pad.

De cursus wordt gegeven o.l.v. Manon Versteeg en met assistentie van Mirjam Papenburg. Manon en Mirjam werken al een aantal jaren samen en zijn helder op elkaar en de groep afgestemd. Beiden hebben zij opleiding gevolgd en ervaring in het Siberisch en Noord-West Europees sjamanisme (Seidr). Tijdens deze cursus wordt voornamelijk vanuit deze sjamanistische stromingen gewerkt waarbij de nadruk ligt op het Noord-west Europees sjamanisme (Seidr).

Werken met het levenswiel: windrichtingen, elementen, vraagstukken uitwerken, balans hervinden.
Reizen langs de levensboom: benedenwereld, middenwereld, bovenwereld, trance-reizen, krachtdier en spirithelpers.
Verbinden met ziel:  energetisch reinigen, zielendeel ophalen, klank, prayer werk, ratel maken.

Ik vond de cursus een mooie, liefdevolle kennismaking met Sjamanisme. Heel fijn om naast luisteren ook zelf te ontdekken. Het past voor mij goed binnen een ‘holistische’ benadering. De mythologie vind ik magisch. (…) (Ellis, deelneemster basiscursus)

Inhoud verdiepings cursus:
Werken met Krachtvoorwerpen, verdieping methoden trance-staten, verbinding met natuurwezens, werken met voorouders, verdieping ziel en soulretrieval.

Basiscursus 2021:
Data:
21 febr. 21 mrt en 18 apr.
Tijden: 10.00 tot 17.00 uur
Lokatie: Under the Tree in Arnhem
Kosten: 255

Verdiepingscursus 2021:
Data:
 16 & 30 mei
Tijden: 10.00 tot 17.00 uur
Lokatie: Under the Tree in Arnhem
Kosten: 170

Aanmelden via Manon: mannaz.mens@gmail.com

Naast de lesdagen krijg je inspirerende opdrachten om tussendoor thuis te doen en is er een besloten facebookgroep voor uitwisseling en boeiende informatie.

Mochten de maatregelen i.v.m. Covid 19 aangescherpt worden dan gaan we net als vorig jaar online verder met de lessen.