Huachuma Ceremonie

"Huachuma Meditation" van www.juliagoerlitz.com

“Huachuma Meditation” van www.juliagoerlitz.com

De Huachuma (San Pedro) Ceremonie is voor fysiek energetische reiniging en  healing, om meer van je ziel in de wereld te zetten en voor diepgaande verbinding met aarde en al haar mooie levende wezens.

Huachuma is de inheemse naam voor de Trichocereus Pachanoi Cactus. Net zoals Ayahuasca, Iboga en Peyote wordt ze binnen sjamanistische tradities als een heilige (teacher) plant beschouwd. Ze heeft haar eigen kwaliteiten en werking. Na inname geeft ze heling en biedt ze de mogelijkheid om tot nieuwe inzichten en waarnemingen te komen mits je haar in overgave toe kan laten in de stille diepte van je lichaam.

Het is een cactus die haar oorsprong heeft in de hoogvlakten van Peru en Ecuador. Ze kan boven de drie meter uitgroeien en is een nachtbloeier met grote witte bloemen. Vanwege haar gebruik door de geschiedenis heen is zij tegenwoordig beter bekend onder de naam San Pedro.

De Huachuma kent haar eigen specifieke helende krachten:
Ze heeft een sterk reinigende werking op alle energie lagen,
Ze verscherpt je intuïtie en helderheden,
Ze geeft stilte en ze brengt een intense fysieke beleving van diepe verbondenheid met al het leven.

De Huachuma geeft een stevige fysieke gronding waardoor zij in het hier & nu haar ervaringen mee geeft. Waar zijn we ook anders dan Nu en Hier, op aarde?!!

De ochtend na een avondceremonie in Arnhem.

De ochtend na een avondceremonie in Arnhem.

In overgave gaan om de vezels van de Huachuma te drinken is een mooie manier om je verdiepend te verbinden met je lichaam en tegelijkertijd hier op aarde in verbinding te zijn met het allesomvattende universum.

Bij Ademvuur werken we sinds 2013 met Huachuma-San Pedro.
Er wordt gewerkt vanuit een stevige sjamanistische basis en gronding.
Een ceremoniële reis met Huachuma wordt zorgvuldig voorbereid, professioneel begeleid en vindt plaats in wederzijds respect voor elkaar, spirit en de plantenwereld.
Ademwerk en rituelen zijn onderdeel van de ceremonie.

In de wintermaanden bieden we avondceremonies en zijn we in de energie van de maan van zaterdagavond 17:00 uur tot zondag rond de klok van 11:00 uur. Omdat de Huachuma 12 uur werkzaam is overnachten we in de ceremonieruimte. In de zomermaanden bieden we Dag Retreats.

De ceremonie wordt mee gedragen en begeleid door Manon van Mannaz.

De mooie binnenruimte van Beyond Illusion in Arnhem.

De mooie binnenruimte van Beyond Illusion in Arnhem.

Agenda ceremonies:
8 & 9 sept. Huachuma – San dag Pedro Retreat Arnhem (vol)
13 & 14 okt. Huachuma – San Pedro dag Retreat Arnhem (Vol)
17 & 18 nov. Avondceremonie, Arnhem (vol)
23 & 24 nov. Avondceremonie, Amstelveen (vol)
In januari 2019 gaan we verder met Avondceremonies in de wintermaanden.

Lees je graag ervaringen van deelnemers?
Dat kan hier: Ervaringen met Huachuma (San Pedro)

Voor contact klik hier.
Voor tarieven klik hier.


©Copyright Ademvuur 2014-2018 Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op tekst die u op deze site aantreft bij Ademvuur. Voor gehele of gedeeltelijke overname van tekst kunt u vóóraf overname schriftelijk contact opnemen om eventueel tot toestemming te komen.