Huachuma Healing Retreat

San Pedro painting van Clhoe Greenfield

San Pedro painting van Clhoe Greenfield

 

“Falling in the ocean of love and wisdom”

Een retreat om je heelheid te (h)erkennen. Om in overgave de Huachuma (San Pedro) haar werk te laten doen. Om onbekende, innerlijke lagen van liefde en wijsheid in beweging te brengen en mee te nemen in je dagelijks leven.

Voorbij tijd en ruimte, passend in elk moment van tijd laten we ons inspireren door de energie van Chavin de Huantar (Peru) waar zij van + 1700 tot 300 voor onze jaartelling ceremonieel met Huachuma werkten. In de Chavin cult nam de zon, de maan en water een prominente plek in, zo ook de tijdloze verticale lijn van “water, aarde, lucht.”

Daar waar ik gewaarzijn waarneem kunnen persoonlijke grenzen smelten in de oceaan van liefde en wijsheid. Falling, vallen, overgave aan de oceaan van liefde en wijsheid brengt helderheid, eenvoud en ontspanning in je leven. Het brengt je bij je authenticiteit, je eigenheid en in bewuste verbondenheid met alles wat leeft.

"Huachuma Meditation" van www.juliagoerlitz.com

“Huachuma Meditation” van www.juliagoerlitz.com

Om verdiepend te werken met de spirit van Huachuma biedt het retreat op zaterdag en zondag een Zonceremonie met Huachuma. Ademwerk & Rituelen zijn ook onderdeel van dit retreat; Ademwerk met de verbonden ademhaling is een krachtige methode om spanningen en emoties te releasen. Daarbij brengt het je in bewuste verbinding met je lichaam. Rituelen geven bewuste verbinding met wat diep in je leeft, met spirit en je omgeving en het verschuift je bewustzijn naar onbekende gebieden. De rituelen tijdens het retreat zijn afgestemd op het hart en de elementen water, aarde, lucht.

Het retreat staat in het teken van verdiepend fysiek ontspannen en in overgave zijn. Overgave aan de dagelijkse stroom van gedachten, emoties en gevoelens die komen en gaan, om zo onder gelegen, diepere liggende nieuwe levensstromen van gewaarzijn te (h)erkennen. De begeleiding is er op gericht om je voorbij woorden terug te brengen in bewuste verbondenheid met fysiek gewaarzijn.

Om deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben met plant-medicijn. Wel vragen we bereidheid om voorbij alle afleidingen in stille verbinding naar binnen te keren en om open en actieve deelname aan het adem- en sjamanistisch werk. Deelname is alleen voor het hele retreat mogelijk.

Het retreat is aan de rand van een waterrijk natuurgebied in Arnhem. Een mooie plek waar we overdag zowel binnen als buiten de ruimte voor ons zelf hebben. Slapen is in twee gedeelde slaap-vertrekken.

Manon en ik (Mirjam) zullen het retreat begeleiden. Mirjam werkt sinds 2013 met de spirit van Huachuma en wordt hierin het meest geïnspireerd door de oude Chavin de Huantar cultuur in Peru. We hebben beiden uitgebreide opleiding en ervaring in sjamanistisch werk, werken nu vier jaar samen en we zijn intuïtief en helder op elkaar afgestemd. Beiden brengen we onze eigen kwaliteiten en taken mee het retreat in.

We kunnen 10 mensen herbergen en we heten jou van harte welkom er bij te zijn,

Mirjam & Manon

Lokatie: Beyond-illusion, Arnhem
Data:
7 t/m 10 juni 2019 (Pinksteren)
Kosten: € 450
Vragen en aanmelden: info@ademvuur.nl (Mirjam)