Huachuma – San Pedro Retreat

San Pedro painting van Clhoe Greenfield

San Pedro painting van Clhoe Greenfield

Een retreat om je heelheid te (h)erkennen. Om in overgave de Huachuma (San Pedro) haar werk te laten doen. Om onbekende, innerlijke lagen van liefde en wijsheid in beweging te brengen en mee te nemen in je dagelijks leven.

Voorbij tijd en ruimte, passend in elk moment van tijd laten we ons inspireren door de energie van Chavin de Huantar (Peru) waar zij van + 1700 tot 300 voor onze jaartelling ceremonieel met Huachuma werkten. In de Chavin cult nam de zon, de maan en water een prominente plek in, zo ook de tijdloze verticale lijn van “water, aarde, lucht.”

Daar waar vanuit gewaarzijn waargenomen wordt kunnen persoonlijke grenzen smelten in de oceaan van liefde en wijsheid. Falling, vallen, overgave aan de oceaan van liefde en wijsheid brengt helderheid, eenvoud en ontspanning in je leven. Het brengt je bij je authenticiteit, je eigenheid en in bewuste verbondenheid met alles wat leeft.

Om beginnend of verdiepend in overgave te gaan en je te verbinden met de spirit van Huachuma biedt het retreat op:

Vrijdagavond verschillende Adem-methoden en een Ritueel om bewuste verbinding te maken met de levensbron.
Zaterdag overdag is er een Zonceremonie met Huachuma – San Pedro.
Zondag is er een lekker ontbijt en ronden we af met integrerend ademwerk, sharing en een ritueel.

Ademwerk & Rituelen zijn onderdeel van dit retreat; Ademwerk o.a. met de verbonden ademhaling is een krachtige methode om spanningen en emoties te releasen. Daarbij brengt het je in bewuste verbinding met de wijsheid die in je lichaam woont. Rituelen geven bewuste verbinding met wat diep in je leeft, met spirit en je omgeving en het verschuift je bewustzijn naar onbekende gebieden.

Het retreat staat in het teken van verdiepend fysiek ontspannen en in ‘overgave’ zijn.

"Huachuma Meditation" van www.juliagoerlitz.com

“Huachuma Meditation” van www.juliagoerlitz.com

Voorbij gaand aan de dagelijkse stroom van gedachten, emoties en gevoelens die komen en gaan, kom je uit bij helder gewaarzijn. De begeleiding is er op gericht om je voorbij woorden terug te brengen in dit helder gewaarzijn.

Manon en Mirjam zullen het retreat begeleiden. Mirjam werkt sinds 2013 met de spirit van Huachuma en wordt hierin geïnspireerd door de oude Chavin de Huantar cultuur in Peru. We hebben beiden uitgebreide opleiding en ervaring in sjamanistisch werk, werken nu vijf jaar samen en we zijn intuïtief en helder op elkaar afgestemd. Beiden brengen we onze eigen kwaliteiten en taken mee het retreat in.

Een verdiepend retreat voor mensen met ervaring met plant-medicijn èn heel geschikt voor mensen die een beginnende beweging maken op het pad van plant-medicijn en zelf-ontwikkeling. We vragen bereidheid om voorbij alle afleidingen in stille verbinding naar binnen te keren en om open en actieve deelname aan het adem- en sjamanistisch werk.

Het retreat zal een aantal keer per jaar aangeboden worden.
We kunnen 10 mensen herbergen en we heten jou van harte welkom er bij te zijn.

Mirjam & Manon

Data 2020:
11-12-13 september
Lokatie: In de natuur.
Kosten: € 325
Informatie en aanmelden: info@ademvuur.nl (Mirjam)

Voor achtergrond informatie over Huachuma – San Pedro en Ademvuur klik je hier.

Wordt lid van de besloten facebook groep:
“Huachuma – San Pedro Community Ademvuur:
Te vinden via de fb zoekfunctie of fb pagina van Ademvuur.

Laat je inspireren en blijf op de hoogte; volg Ademvuur via Facebook.


©Copyright Ademvuur 2014-heden. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op tekst die u op deze site aantreft bij Ademvuur. Voor gehele of gedeeltelijke overname van tekst kunt u vóóraf overname schriftelijk contact opnemen om eventueel tot toestemming te komen.