Jurema Ceremonie

jungle-1807476_1280


Jurema
(Mimosa Hostilis) is een heilige (entheogene) teacher-plant (boom) die m.n. in Brazilië en Mexico groeit. Ze is “analoog Ayahuasca” en wordt daarom Anahuasca genoemd. Jurema heeft met haar eigen Spirit een vergelijkbare werking als Ayahuasca.

Het drinken van Jurema is een krachtige methode waarmee een verdieping in je bewustzijn kan plaats vinden.

Door met Jurema te reizen door de lagen van bewustzijn kunnen blokkades doorzien, door broken en getransformeerd worden. Wat je niet langer dient kan energetisch opgeschoond worden,  emoties kunnen geleegd worden en oude energetische systemen (familiaire overdracht) kunnen ontdaan worden van hun belemmerende kracht. Daarbij kan een reis met Jurema je inzicht en lessen geven op onbewuste thema’s.

De fysieke, psychische en emotionele werking, inzichten en lessen van Jurema kunnen stevig zijn. Een goede voorbereiding is zodoende noodzakelijk. Jurema geeft haar inzichten van binnen uit waardoor zij beter beklijven. Daarbij is het nodig om jezelf na de ceremonie de tijd en ruimte te geven om je ervaringen en inzichten te integreren in je dagelijks leven.

Een reis met de Spirit van Jurema bij Ademvuur is geschikt voor mensen die er bewust voor kiezen om met Jurema de diepte in te gaan. Die er voor kiezen om in overgave te gaan, om diep naar binnen te keren en om open aanwezig te zijn bij dat wat voorbij komt. Zo kan een reis met Jurema de weg verder vrij maken naar ontspanning en innerlijke vrede.

Bij Ademvuur wordt gewerkt vanuit een stevige sjamanistische basis en gronding. Een ceremoniële reis met Jurema wordt zorgvuldig voorbereid, professioneel begeleid en vindt plaats in wederzijds respect voor elkaar, spirit en de plantenwereld.

I.v.m. eigen ontwikkeling en verdieping worden er momenteel geen individuele en groepsceremonies met Jurema aangeboden.

Aanvullende informatie over Jurema en de ceremonie kan je hier lezen.
Voor tarieven klik hier.

Een ceremonie met Huachuma-San Pedro is een mooie, aanvullende manier om je reis met Jurema (analoog ayahuasca) te integreren en te gronden in je dagelijks leven.

 

Ademvuur * Mirjam Papenburg * info@ademvuur.nl * 06 830 44 142 * Amersfoort