Rouwvrouw

mourning-swan-2479383_1280

 

Ook rouwen is mee deinen op de golven van de oceaan van het leven. Soms zijn er hoge en woeste golven, een volgend moment zijn er lage golven of beweegt de oceaan rustig voort. Rouw kent geen tijd en iedereen mag op zijn eigen manier rouwen.

Als er een dierbaar persoon overleden is kan dit een (pijnlijke) leegte geven, rouw kan hierin echt rauw zijn. Het kan dan prettig zijn om ondersteuning te ontvangen van een Rouwvrouw totdat je het verlies zelf kan dragen met alle golven die voorbij komen.

 

Ondersteuning bij rouw kan in (een combinatie van) verschillende vormen ontvangen worden:

Rituelen:
We onderzoeken samen welke rituelen voor jou behulpzaam zijn om aandacht aanmoss-3267183_1280 te geven zodat jij ruimte en zachte kracht vindt in het dragen van het verlies.

Counseling & Focussen:
Via deze lichaamsgerichte gespreksvorm geven we fysieke ruimte aan emoties en gedachten die binnen jouw rouwproces voorbij komen.

Sjamanistisch Ademwerk:
Rouwen is niet alleen een mentaal en emotioneel proces, ons lichaam doet hierin ook mee. Sjamanistisch Ademwerk met de verbonden ademhaling kan ontlading en daarmee fysieke ontspanning geven in het harde werken wat rouwen kan zijn.

 

Met uitzondering van de consulten Sjamanistisch Ademwerk zijn de consulten ook via Skype mogelijk.

Lees uitgebreider over Sjamanistisch Ademwerk
Lees uitgebreider over Counseling & Focussen

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik als Rouwvrouw voor jou kan betekenen.