Sjamanistisch consult

stones-840175_1280Een Sjamanistisch consult bij Ademvuur is in combinatie met Ademwerk waarbij de volgende methoden toegepast kunnen worden:

Soul Retrieval, Power Extraction en Soul Healing.

Soul Retrieval
Binnen het sjamanisme kennen we de term ‘soul-loss’. Soul-loss betekent het verliezen van een deel of delen van de ziel. Hierdoor ben je niet meer geheel aanwezig in je lichaam en verlies je het contact met je authentieke zelf. Je kan dan meer beïnvloedbaar worden voor allerlei energieën van buitenaf, je voelt je niet (meer) in je eigen kracht staan of je voelt je vervreemd van jezelf.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een zielsdeel kan verliezen. Vaak door een traumatische gebeurtenis of omdat er iets emotioneels gebeurt wat niet prettig is, programma’s vanuit je jeugd of door te hoge verwachtingen van opvoeders.

Ook door intieme relaties zoals liefdesrelaties, (groot) ouder/ (klein)kind of vriendschappen kun je een deel van je ziel kwijtraken. Vaak merk je pas dat een deel van jou bij de ander is als zo’n relatie beëindigd is. Het gaat er daarbij niet om hoe, waarom en door wie de relatie beëindigd is, maar om de intensiteit van de relatie waarom iemand veelal onbedoeld en onbewust een deel van zijn/haar ziel is kwijtgeraakt.

Zielsverlies kan op alle momenten en elke leeftijd ontstaan. Hoe het zielsverlies ook ontstaan is, het kan nodig zijn om deze delen weer terug te krijgen om zo weer in balans te zijn. De sjamanistische methode hiervoor noemen we  Soul Retrieval.

Power Extraction:
Als je zelf niet volledig je lichaam belichaamt is het mogelijk dat er niet eigen energie je energieveld en lichaam binnen dringt. Dit kan zich uiten in verlies aan kracht, fysieke pijn, ziekte en/of negatieve overtuigingen en gedrag.

Met Power Extraction wordt niet eigen energie opgespoord en uit je lichaam verwijderd.

Een Sjamanistisch consult is een goede keus als:

Je met een gevoel van jezelf (deels) verloren zijn kampt;
Bij een regelmatig en ongewenst gevoel van eenzaamheid en/of alleen zijn;
Als je herhalend en ongewenst tegen dezelfde patronen aan loopt;
Bij stagnatie in rouwverwerking bij verlies (overlijden dierbaren, relatiebreuk e.d.);
Bij stagnatie in verwerking van (oude) traumatische ervaringen;
Neem gerust contact op als je wilt weten of een sjamanistisch consult je kan ondersteunen bij jouw specifieke vraag.

Neem voor het maken van een afspraak contact op via:

E: info@ademvuur.nl of M: 06 830 44 142.

Laat je inspireren en blijf op de hoogte; volg Ademvuur via Facebook.

 

 

Ademvuur * Mirjam Papenburg * info@ademvuur.nl * 06 830 44 142 * Amersfoort