Sjamanisme

Aanbod thema dagen sjamanisme

Sjamanistisch werk is een mooie manier om bewust aanwezig te zijn in en met je omgeving, om je helderheden en gevoelsleven te verruimen en om, indien nodig, balans op verschillende lagen te herstellen. Sjamanisme verbindt zich met heilzame bronnen van wijsheid en inspiratie.

Met de basis themadagen krijg je verschillende methoden en principes aangereikt om de balans in jezelf en je omgeving te verkennen en eventueel te herstellen en om een sjamanis-tische levenswijze toe te passen in je dagelijks leven.

De verdiepingsdagen geven de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op je sjamanistisch pad.

Inhoud thema dagen

Werken met het levenswiel: windrichtingen, elementen, vraagstukken uitwerken, balans hervinden.

Reizen langs de levensboom: Benedenwereld, middenwereld, bovenwereld, trance-reizen, krachtdier en spirithelpers.

Verbinden met ziel:  energetisch reinigen, zielendeel ophalen, klank, prayer werk, ratel maken.

Werken met de voorouders: Via verschillende rituelen verbinden we ons met onze voorouders.

Inhoud verdiepingsdagen: Werken met Krachtvoorwerpen, verdieping methoden trance-staten, verdieping Yggdrasil en de negen werelden, verdieping ziel en soulretrieval.

Docenten
De dagen worden gegeven o.l.v. Manon Versteeg en met assistentie van Mirjam. Manon en Mirjam werken al een aantal jaren samen en zijn helder op elkaar en de groep afgestemd. Beiden hebben zij opleiding gevolgd en ervaring in het Siberisch en Noord-West Europees sjamanisme (Seidr).

Tijdens de thema dagen wordt voornamelijk vanuit deze sjamanistische stromingen gewerkt waarbij de nadruk ligt op het Noord-west Europees sjamanisme (Seidr).

Tijd: 11.00 tot 16.00 uur Kosten: 65 per thema dag Lokatie: Under the Tree in Arnhem

Er zijn op het moment geen nieuwe data gepland.